Şi-a dat demisia de la TVR după ce i s-a propus alt post!

De: Nicoleta Nicolae / 14.09.2015, 08:27

Şi-a dat demisia de la TVR după ce i s-a propus alt post!
După o reorganizare care a avut loc recent, toate jurnalele principale ale TVR 1 vor avea un singur prezentator. De luni până joi va fi Mihai Constantin, iar în weekend Radu Tudor.


Cum Ligia Munteanu era colega de platou a lui Mihai Constantin, ea urma să fie mutată la jurnalul de dimineaţă, însă a refuzat şi a preferat să plece, aşa cum spune chiar ea, potrivit paginademedia.ro, . ”Au trecut cei mai frumosi 3 ani alaturi de echipa Stirilor TVR! In stanga lui Mihai Constantin la Telejurnalul de la ora 20:00 si alaturi de colegi, am trecut prin multe clipe minunate, pe care le pastrez aproape de sufletul meu. Pentru ca observ diverse articole in presa, doresc sa precizez ca NU am fost data afara din TVR! Este decizia mea de a refuza prezentarea jurnalului de dimineata, din motive extrem de obiective. Multumesc tururor celor care mi-au scris si le doresc succes colegilor de la Telejurnal!”, a scris prezentatoarea TV, pe un cont de socializare. Ea a ţinut să îi transmită şi un mesaj fostului ei coleg: ”Mihai Constantin, iti multumesc pentru aceste ganduri. Stii deja ca au fost cei mai frumosi 3 ani si dincolo de aceste decizii, bazate pe orice altceva in afara de logica, este o vorba… good times, never die!”.

De cealaltă parte, cu toate că a rămas în schemă, Mihai Constantin a transmis şi el un mesaj tăios la adresa conducerii televiziunii: ”Alături de cea cu care am făcut cea mai bună echipă de când sunt la pupitrul Ştirilor TVR. Din păcate, acestea sunt ultimele fotografii în calitate de parteneri. Formula asta – regretabil – nu-şi mai găseşte loc în noua structură a Telejurnalului care începe pe 14 septembrie. În ultimii 13 ani, am văzut roata televiziunii publice învârtindu-se de prea multe ori, adesea după criterii subiective sau chiar arbitrare. Ligia dragă, eşti o profesionistă alături de care voi sta oricând cu încredere şi plăcere. Acum, pe fundal, rescris într-un ritm Adagio, se aude „The Show Must Go On”…”.