Și-a dat nevasta în judecată pe motiv că era urâtă și a câștigat

De: Marian Andrei / 30.10.2012, 14:40
Și-a dat nevasta în judecată pe motiv că era urâtă și a câștigat
În cel mai ciudat divorț din ultima perioadă, un chinez și-a dat nevasta în judecată pentru că era... urâtă și a câstigat dreptul de a divorța, plus despăgubiri în valoare de 120.000 de dolari.

Deși decizia curții pare fără logică, femeia fiind drăguță iar cei doi având și un copil împreună, au existat circumstanțe pentru ca decizia tribunalului să fie considerată „bună”.

Totul a început atunci când soția lui Jian Feng a născut primul copil al familiei, o fetiță. Bărbatul a declarat că aceasta era incredibil de urâtă” și nu semăna cu niciunul dintre părinți.

Deși majoritatea taților ar fi trecut peste acest „mic” amănunt, Jiang a început să-și acuze soția că l-a înșelat și a făcut-o cu atâta persuasiune încât femeia nu a mai rezistat și i-a mărturisit adevărul: nu fusese întotdeauna frumoasă.

Soția lui Jian Feng, înainte și după operațiile estetice

Mai exact, încă înainte de a-l întâlni pe Jian, femeia a cheltuit peste 100.000 de dolari pe zeci de operații estetice, pentru a-și „îmbunătăți” aspectul. Din nefericire pentru ea, modificările nu s-au transmis și copilului, care a moștenit trăsăturile inițiale ale mamei.

În loc să fie mulțumit că soția i-a fost credincioasă, Jian a ales să o dea în judecată, acuzând-o că l-a indus în eroare pentru a putea să se căsătorească cu el și, mai mult, i-a cerut compensații pentru acest lucru.

Deși majoritatea judecătorilor ar fi fost amuzați de cererea sa, el a găsit totuși un complet care l-a luat în serios și care i-a dat dreptate.