Și-a dat părinții în judecată pentru un motiv INCREDIBIL (Video)

Apropo.ro / 28.02.2013, 15:10
Și-a dat părinții în judecată pentru un motiv INCREDIBIL (Video)
Un bărbat fără locuință din New York și-a dat părinții în judecată pentru un motiv uluitor și le mai cere și 200.000 de dolari drept daune morale.

Bernard Bey, în vârstă de 32 de ani, din Brooklyn, New York, își dă părinții în judecată pentru nu îl iubesc îndeajuns și nu îl sprijină. El le cere și plata a 200.000 de dolari daune morale pentru durerea pe care o suportă.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Bernard trăiește pe străzi acum. Este un cântăreț de rapp cu aspirații de viitor star. Bărbatul susține că părinții săi sunt de vină pentru situația sa actuală.

Într-un interviu acordat recent unei publicații americane, Bay a povestit că a plecat de acasă pe când avea doar 12 ani, pentru că părinții săi îl abuzau psihic și verbal. În toți acești ani a mai locuit în adăposturi sociale, dar și în închisoare.

De atunci, el crede că cei doi părinți ai săi sunt direct vinovați pentru situația lui săracă, motiv pentru care nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat în judecată. El le-a spus judecătorilor că este un om părăsit, neiubit și „bătut de soartă”.

 


 

Bernard le cere și 200.000 de dolari daune morale, dar și ajutorul pentru a deschide două restaurante mai mici.

Nu simt că părinții mei mă iubesc. Nu îmi oferă sprijinul de care am nevoie, sau am avut, sunt agresivi verbal și psihic cu mine„, spune Bey.

El mai spune că atunci când a încercat să le facă o vizită, l-au pus să aștepte 45 de minute în fața casei înainte de a-l invita în locuință.

El susține că afacerea pe care vrea să o pornească ar fi de bun augur pentru familie. „De ce să nu avem afacerea noastră și mai mulți bani?”, mai spune bărbatul. El a mai adăugat că ar renunța la proces dacă familia i-ar fi alături în proiectele sale.

Mama lui Bernard spune că lucrurile nu stau chiar așa cum le descrie fiul ei. Nu sunt într-o poziție financiară care să le permită să-i ofere o așa sumă. Ea mai spune că Bernard nu a muncit o zi în viața lui. Îl sfătuiește să-și ia un job pentru a avea o viață mai bună.

Mai mulți membri ai familiei, dar și o parte dintre prieteni, sunt de părere că Bernard Bey are ceva probleme psihologice de a putut să-și dea părinții în judecată cu o acuzație uluitoare.