Şi-a deschis sufletul de 8 Martie! Declaraţia emoţionantă făcută de o cunoscută cântăreaţă de la noi

Apropo.ro / 09.03.2015, 10:30
Şi-a deschis sufletul de 8 Martie! Declaraţia emoţionantă făcută de o cunoscută cântăreaţă de la noi
8 Martie este o zi de mare sărbătoare pentru toate femeile, dar mai ales pentru acelea dintre noi care au copii. De când a adus-o pe lume pe micuţa Erika, soprana Ianna Novac a înţeles cu adevărat cât de puternică este legătura dintre o mamă şi copilul ei, aşa că ieri toate gândurile sale s-au îndreaptat către cea care i-a dat viaţa.
Cântăreaţa are o legătură specială cu mama ei, cea care i-a fost întotdeauna alături. De când este bunică, doamna Novac face foarte des naveta între Bucureşti şi Chişinău, acolo unde locuieşte, pentru a-i fi alături fiicei sale şi a se ocupa de nepoată. De altfel, datorită acestui sprijin, Ianna şi-a putut continua cariera, reuşind să îmbine viaţa de familie cu spectacolele, emisiunile TV şi munca de studio.
 
 
“Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără mama mea. Mi-a fost alături întotdeauna şi, de când am născut, a stat mai mult pe aici decât la Chişinău. M-a ajutat foarte mult cu Erikuţa, aşa că nu am simţit că ar fi greu să ai şi carieră şi familie. Toate momentele trăite lângă mama mea sunt extraordinare, ea este o mamă specială, noi avem o legătură specială. Efectiv, suntem una şi aceeaşi persoană, mă simte, ştie exact ce se întâmplă cu mine, chiar dacă e departe. Trebuie să mărturisesc că abia atunci când am devenit mamă, am înţeles legătura adevărată dintre o mamă şi copil. Abia atunci am înţeles că singura dragoste necondiţionată şi adevărată, curată este dragostea de mamă. Mămica mea este cea care zilnic mă răsfaţă cu iubirea, cu dăruirea ei şi vreau din suflet să-i spun ”, a mărturisit cântăreaţa.
 
 
Şi, pentru că îi este foarte greu atunci când mama ei se află la Chişinău, dar şi foarte dor de ea, artista a decis că a venit momentul să o aducă definitiv la Bucureşti. Ianna le caută părinţilor ei o casă unde să se poată muta, pentru a fi mai aproape de ea. 
 
“Îmi doresc din toată inima mea să o am mult mai aproape de mine şi, cât de repede posibil, aş vrea să o văd mutată la Bucureşti, alături de mine. Sper să găsim o variantă cât de curând, pentru că e tare greu de câte ori pleacă la Chişinău şi număr zilele până când vine înapoi”, s-a confesat soprana.