Şi-a deschis sufletul în Săptămâna Mare! O cunoscută cântăreaţă de la noi mărturiseşte cum a depăşit momentele grele: “Fac terapie”

Apropo.ro / 06.04.2015, 13:00
Şi-a deschis sufletul în Săptămâna Mare! O cunoscută cântăreaţă de la noi mărturiseşte cum a depăşit momentele grele: “Fac terapie”
Fiecare dintre noi are momente în care se simte copleşit de griji şi probleme. De fiecare dată când trecem printr-o astfel de etapă a vieţii noastre, căutam soluţia pentru a ne recăpăta energia pozitivă şi dorinţa de a merge mai departe. Atunci când simte că îi este greu, Ianna Novac apelează la o metodă originală de a se pune pe picioare. Soprană îşi încarcă bateriile prin muzică, aceasta fiind pentru ea cea mai bună terapie.
“Muzica vindecă sufletul, închide răni şi îţi dă acea stare specială de libertate, de putere şi eliberare. Cred în terapia prin muzică şi vă pot spune că atunci când nu mă simt confortabil chiar asta fac: terapie. Chiar dacă poate părea puţin ciudat, mă ajută de fiecare dată. Atunci când încep să cânt, să studiez sau mă uit la un concert, dintr-o dată starea de spirit mi se schimbă complet. Muzică îţi dă acea speranţă de a merge mai departe şi de a visa. Simt cum îmi înobilează viaţa, scoate la iveală tot ce am mai bun şi mai curat din mine. Şi, ţinând cont de mesajele pe care le primesc, se pare că are aceleaşi efect şi asupra celorlalţi”, a mărturisit cântăreaţa.
 
 
Şi, pentru că a văzut chiar pe pielea ei efectele benefice ale terapiei prin muzică, Ianna a simţit că a venit momentul să le transmită şi celorlalţi acest lucru. Ca un cadou de Paşti, soprana va urca în Miercurea Mare pe scena Atipic Beauty, pentru a le dărui tuturor celor prezenţi un moment încărcat de emoţie şi candoare. 
 
“Mi-a plăcut mereu să fiu alături de oamenii care înţeleg cu adevărat care sunt valorile acestei vieţi, care trăiesc frumos şi demn, indiferent de situaţia în care se afla. Îi admir pe cei care ne dau tuturor un exemplu de viaţă, pentru că ei sunt cea mai bună dovadă că orice este posibil. Nu este primul eveniment de acest gen la care particip pentru că nimic nu mă face mai fericită decât să dăruiesc speranţă şi bucurie prin muzică pe care o cânt. Este modul meu de a le spune acestor fete superbe, modelele Atipic Beauty, că nu sunt singure. Ele sunt speciale pentru noi ceilalţi prin forţa lor de a trăi şi prin puterea de a merge mai departe”, a declarat Ianna.