Și-a desfigurat fața din dorința de a arăta perfect

De: Carmen Ulian / 24.06.2014, 17:30
Și-a desfigurat fața din dorința de a arăta perfect
Un mexican a căutat dintotdeauna perfecțiunea fizică. Multiplele sale încercări l-au adus în pragul disperării. Acum arată ca un mutant.

Hugo Garcia din Mexic trăiește cu fața desfigurată de 17 ani. A încercat să atingă perfecțiunea folosindu-se de aproape toate invențiile și metodele pe care le știa. Și-a injectat în piele ulei pentru bebeluși, crezând că este un substituent al colagenului.

Totul a început din dorința bărbatului de a arăta ca o femeie. Și-a făcut numeroase operații estetice folosind tot felul de produse casnice, fără a se gândi la consecințe.

La una dintre aceste operații, Hugo și-a injectat ulei pentru bebeluși crezând că pielea lui va fi mai fină, mai fermă. Frumusețea nu a dobândit-o, ci arsuri la nivelul pielii și umflături care aproape că l-au lăsat orb. Acum trebuie să ia aproape 15 medicamente în fiecare zi, iar medicii l-au anunțat că nu pot face prea multe pentru el în situația de față.

Hugo a recunoscut, într-un final, că a greșit și este dispus acum să plătească acest preț. Nu se teme să iasă așa pe stradă că își asumă prostiile făcute.