Și-a dislocat maxilarul după ce a mușcat dintr-un hamburger

De: Gabriela Voicu / 21.08.2013, 11:30
Și-a dislocat maxilarul după ce a mușcat dintr-un hamburger
O femeie din Liverpool, Anglia, și-a dislocat maxilarul și a ajuns la spital după ce a încercat să mănânce un hamburger triplu.

O femeie din Liverpool, Anglia, și-a dislocat maxilarul și a fost spitalizată după ce a încercat să mănânce un hamburger triplu.

Nicola Peate, în vârstă de 25 de ani, a mers la fast food-ul Almost Famous din Liverpool după serviciu, a mușcat dintr-un hamburger gigantic, iar pe moment nu a simțit durerea, dar a doua zi nu își mai putea mișca maxilarul.

„Nu m-am gândit că este dislocat. Nu te aștepți să se întâmple asta după ce mănânci un burger. A doua zi m-am trezit și m-am simțit foarte rău, mă durea capul”, a declarat femeia, potrivit tabloidului britanic The Mirror.

Și-a dislocat maxilarul după ce a mușcat dintr-un hamburger

O radiografie a indicat ulterior că tânăra avea maxilarul dislocat, dar un medic i l-a repoziționat și i-a spus că suferă de sindromul Ehlers Danlos.

Un purtător de cuvânt al restaurantului britanic a declarat că mulți clienți glumesc deseori pe seama mărimii hamburgerilor, dar că niciodată nu au avut loc astfel de cazuri până acum.