Și-a făcut transplant de sprâncene din cauza pensatului excesiv

De: Gabriela Voicu / 04.09.2012, 15:03
Și-a făcut transplant de sprâncene din cauza pensatului excesiv
Claire Culverwell, o britanică în vârstă de 30 de ani, a fost nevoită sa-și facă transplant de sprâncene după ce ani la rând le-a pensat până când a rămas cu câteva fire de păr.

O femeie a cheltuit 4.500 de euro pentru a-și reface sprâncenele, după ce de-a lungul anilor i s-au rărit ca urmare a pensatului excesiv.

Claire Culverwell, în vârstă de 30 de ani, spune că după 14 ani de pensat excesiv a rămas cu doar câteva fire de păr în zona sprâncenelor, ceea ce a demoralizat-o complet.

Pentru că nu îndrăznea niciodată să iasă din casă nemachiată, ea a decis să apeleze la o clinică din Manchester, Anglia, pentru a fi supusă unui transplant de sprâncene.

Sub anestezie, femeii i-au fost implantate fire de păr extrase din zona cefei ei, cu ajutorul unui ac foarte fin, utilizat pentru a-i crea mici găuri în piele.

Claire Culverwell, înainte și după transplantul de sprâncene

Dacă pe vremea când britanica era adolescentă se purtau sprâncenele subțiri, de la o vreme sunt la modă cele pline, bine conturate.

Operația realizată de chirurgul Asim Shahmalak a durat 6 ore, iar singura diferență între sprâncenele noi și cele naturale ale lui Claire este că primele cresc mult mai repede și trebuie tunse mai des.

Britanica a declarat pentru The Sun că este foarte mulțumită de noul ei aspect și că acest transplant este cel mai bun lucru pe care l-a făcut vreodată.