Și-a gătit și mâncat propriul deget amputat

Apropo.ro / 23.04.2013, 16:30
David și-a pierdut un deget și o parte a mâinii sale într-un accident de motociletă. Apoi a fost curios ce gust are carnea sa...

În urma unui accident de motocicletă, David și-a pierdut o parte a mâinii sale, precun și un deget. Nu l-a aruncat ci l-a luat acasă cu el, unde l-a gătit și l-a mâncat, după care a păstrat oasele ca souvenir.

Când David a ajuns la spital, după accident, medicii l-au anunțat că nu-i mai pot salva degetul, ci trebuie să îl amputeze. Așa că el a hotărât să-l ia acasă.

Dave

Motociclistul s-a arătat mereu interesat de canibalism și de ce gust are carnea unui om, dar până acum nu a avut ocazia de a mânca așa ceva, mai ales că este ilegal.

Având propriul lui deget în posesie, nimeni nu-l mai putea opri din ceea ce urma să se întâmple. Așa că ajuns acasă, el l-a gătit după care l-a savurat, având grijă să păstreze toate oasele ca amintire.

„Am fost curios și apoi mi-ar fi părut rău să îl pierd”, își motivează David gestul.

„M-am gândit că dacă îl mănânc și păstrez oasele, atunci e ca și cum nu aș fi pierdut nimic de la mine”, mai spune motociclistul.

mana lui Dave

David și-a fiert degetul pentru a păstra cât mai mult din el. Nu i-a pus sare și piper pentru că a vrut să-i simtă adevăratul gust.

Prietenii apropiați s-au arătat uimiți și înfricoșați de decizia lui David de a-și mânca propria carne. „Dacă am făcut asta nu m-am transformat automat în Hannibal Lecter”, a mai adăugat David.