Și-a împins soțul de pe o stâncă după doar câteva zile de la nuntă

De: Gabriela Voicu / 11.09.2013, 17:00
Și-a împins soțul de pe o stâncă după doar câteva zile de la nuntă
O femeie din SUA a fost acuzată de crimă după ce și-a împins soțul de pe o stâncă după doar opt zile de la nuntă.

O femeie din SUA a fost acuzată de crimă după ce și-a împins soțul de pe o stâncă după doar opt zile de la nuntă.

Potrivit raportului FBI, Jordan Graham, în vârstă de 22 de ani, și Cody Johnson, în vârstă de 25 de ani, au plecat cu mașina de la locuința lor din Kalispell, Montana, către Glacier National Park, când au început să se certe.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Bărbatul a apucat-o de braț, dar ea s-a smucit și l-a împins de pe o stâncă. Incidentul a avut loc pe 7 iulie, dar cadavrul bărbatului a fost descoperit după 5 zile și ridicat cu un elicopter.

Cody Johnson a fost dat dispărut de colegi doar după ce nu s-a mai prezentat la serviciu.

Prietenii lui au declarat că era foarte fericit că i-a devenit soț femeii cu care avea o relație de doi ani. El chiar îi spusese mamei sale că avea de gând să se schimbe după căsătoria cu Jordan Graham.

În noaptea în care Cody a murit, femeia i-a spus unei prietene că s-ar fi răzgândit cu privire la căsătoria lor și că avea de gând să îi spună asta noului soț.

Graham le-a declarat inițial anchetatorilor că soțul ei îi trimisese mesaj (în noaptea în care a fost ucis) pentru a o anunța că ieșise să se plimbe cu mașina alături de un prieten. Patru zile mai târziu, ea a anunțat un polițist din Glacier că găsise cadavrul lui Cody, dar a vrut să creeze impresia că acesta își luase viața, precizând că locul respectiv era unul pe care bărbatul dorea să îl vadă înainte de a muri și că mergea des acolo cu prietenii. 

Ulterior ea a recunoscut că mințise și a mărturisit că se certase cu soțul ei, apoi au decis să facă o plimbare, dar din cauza supărarii l-a împins cu putere pe Johnson de pe o stâncă.