Si-a ingropat iubita de vie, pentru ca se plictisise de ea!

Apropo.ro / 06.12.2011, 11:26
Si-a ingropat iubita de vie, pentru ca se plictisise de ea!
Un tanar in varsta de 25 de ani din Anglia a decis ca este momentul sa scape de prietena sa, in varsta de 27 de ani, cu care avea si un copil, pentru ca se plictisise de ea, ingropand-o de vie intr-o cutie de carton.

Sa incepem cu vestile bune: Michelina Lewandowska, femeia in varsta de 27 de ani din Leeds, Anglia, este teafara si nevatamata dupa ce a suferit un soc de 300.000 de volti, dupa ce a fost curentata cu un electrosoc, a fost legata si inghesuita intr-o cutie de carton si ulterior ingropata de vie, de catre prietenul ei, Marcin Kaspraz, in varsta de 25 de ani.

Cei doi s-au cunoscut acum sase ani in Polonia si au decis sa emigreze in Anglia unde a venit pe lume si un baietel, Jakub, care acum are varsta de trei ani.

In timp, Karprzak a inceput sa se plictiseasca de iubita sa, plangandu-se ca femeile de la sala de forta pe care o frecventa arata mult mai bine fizic.

Cand acesta si-a facut o alta prietena, a decis ca este cazul sa scape de Michelina si, impreuna cu un amic in varsta de 18 ani, Patryk Borys, acesta au curentat-o cu un electrosoc, au legat-o si au indesat-o intr-o cutie de calculator, dupa care au carat-o intr-o padure apropiata si au ingropat-o de vie, plantand si un copac deasupra ei, pentru a nu fi gasita.

Spre norocul victimei, socul electric nu a paralizat-o complet asa ca aceasta a asteptat pana cand a ramas singura si a reusit sa isi sape iesirea din locul in care fusese ingropata.

Acest caz se afla acum in mainile unei curti de justitie unde tanarul si complicele sau isi asteapta sentintele pentru fapta comisa.