Și-a înjunghiat iubitul pentru că nu a sunat-o la fiecare două ore

Apropo.ro / 18.11.2013, 12:00
Și-a înjunghiat iubitul pentru că nu a sunat-o la fiecare două ore
O tânără de 21 de ani, mama unei fetițe, și-a înjunghiat iubitul pentru că nu a sunat-o la fiecare două ore atunci când a ieșit în oraș cu prietenii.

După ce Rhiann Burnie, 21 de ani, și iubitul ei Shane McMullen, 23 de ani, s-au luat la ceartă când tânărul s-a întors acasă după o ieșire în oraș ca între băieți.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Tânăra i-a dat un pumn iubitului ei, după care l-a înjunghiat fără nicio remușcare. Liniștită și-a aprins o țigară și a început să spele podeaua plină de sânge. Era ferm convinsă că acesta a murit.

Burnie era supărată că el fusese învitat la o petrecere a burlacilor într-un club de fotbal, iar ea rămăsese în casă „doică” pentru fiica ei de doi ani.

Din nefericire pentru femeie, bărbatul a supraviețuit, deși a pierdut mult sânge, pentru că s-a târât până în curtea casei lor unde a fost văzut de vecinii care au alertat poliția.

Bărbatul este uimit de puterea pe care a avut-o în acel moment tânăra mămică. Nu știa că îi poate învineți un ochi, dar nici că folosește atât de bine un cuțit.

La rândul ei, Burnie s-a apărat spunând că l-a confundat cu un hoț.

De fapt, din plictiseală și nervozitate, femeia s-a răzbunat pe partenerul ei că nu a sunat-o la fiecare două ore așa cum promisese atunci când a plecat de acasă.