Si-a injunghiat prietenul pentru ca a trisat la Monopoly

Apropo.ro / 31.10.2011, 11:55
Si-a injunghiat prietenul pentru ca a trisat la Monopoly
O femeie din Statele Unite si-a injunghiat de repetate ori prietenul pentru ca l-a suspectat ca a trisat la un joc de Monopoly.

Laura Chavez, in varsta de 60 de ani din Santa Fe, New Mexico, juca un joc de Monopoly impreuna cu nepotul ei de 10 ani si cu un prieten pe nume Clyde „Butch” Smith, in varsta de 48 de ani. La un moment dat, aceasta l-a banuit pe Clyde ca triseaza asa ca si-a trimis nepotul la culcare.

Aceasta a luat o sticla si l-a lovit pe Clyde in cap, dupa care l-a injunghiat de mai multe ori cu un cutit de bucatarie.

Din fericire pentru acesta, loviturile nu au fost letale, reusind sa ajunga la spital, medicii spunand ca starea lui este sabila.

Cand a ajuns politia la fata locului, agentii au gasit-o pe Chavez plina de sangele prietenului ei pe tricou, zicand „Da. L-am nenorocit!”.

Laura Chavez a fost retinuta de catre politie, ea putand fi eliberata pe cautiune pe suma de 5,000 de dolari.

Acesta nu este singurul caz de acest gen, in luna septembrie un barbat din Florida sugrumandu-si sotia din cauza unui joc de Yahtzee, iar in 2009 un barbat din Michigan a ajuns la inchisoare, deoarece si-a atacat adversarul din Monopoly pentru ca acesta nu vroia sa ii vanda o carte din joc.