Şi-a lăsat fanii cu gura căscată! Simona Nae, într-o formă de zile mari!

Apropo.ro / 19.10.2014, 12:00
Şi-a lăsat fanii cu gura căscată! Simona Nae, într-o formă de zile mari!
Pentru Simona Nae, mişcarea este extrem de importantă. Cântăreaţa îşi menţine tonusul dansând şi plimbându-se cu bicicleta. Nu ratează însă nici sala de fitness pe care o frecventează cât de des poate.
Artista a postat pe pagina oficială de Facebook un colaj de fotografii în care este extrem de sexy. Îmbrăcată sport, Simona este conştientă de calităţile sale fizice şi cu o privire senzuală a făcut câteva mişcări de gimnastică, care îi pun în evidenţă corpul bine lucrat la sală! Fanii de pe binecunoscuta reţea de socializare au început imediat să o complimenteze şi să o invite în oraş.
 
Foto: Facebook
 
 
“Îmi place să fac sport, mişcare în general. Nu-mi place să stau degeba foarte mult. Ador să dansez şi să mă plimb cu bicicleta. Am grijă de felul în care arăt. Dacă mă îngraş două kilograme trebuie să le dau jos imediat pentru că nu mă simt bine. M-am obişnuit cu o anumită greutate. Acum că mi-am mărit echipa cu care merg la concerte, am 4 dansatoare  şi  pun accent şi pe partea de dans. Repetăm foarte mult la sală. Am făcut dans de mică, de la şapte ani, gimnastică şi balet. Trebuie să mă menţin în formă. Pentru mine condiţia fizică  contează foarte mult”, spune Simona Nae.