Şi-a luat costum de ginere de 700 lei şi îşi primeşte invitaţii la nuntă cu prăjeală ţigănească şi cu mămăligă!

Apropo.ro / 19.09.2014, 11:48
Şi-a luat costum de ginere de 700 lei şi îşi primeşte invitaţii la nuntă cu prăjeală ţigănească şi cu mămăligă!
Connect-R şi Misha se pregătesc de nuntă! Cei doi artişti se vor uni şi în faţa lui Dumnezeu, având cununia religioasă duminică, 21 septembrie, la Biserica "Bucur Ciobanul", din Capitală.
Petrecerea va fi una cu tematică gipsy şi cu ospătari îmbrăcaţi în straie ţigăneşti. Naşii cuplului sunt Pepe şi soţia sa, Raluca.
 
Viitoarea mireasă a lui Connect-R, Misha, a dezvăluit, pentru „ring”, că îşi doreşte să aibă o  nuntă perfectă şi că va ţine cont de superstiţii.
 
Rochia de mireasă este o creaţie Vanda Vlasov, iar Connect-R a declarat presei că şi-a luat pentru nuntă un costum pe care a dat „doar”… 700 lei! Naşul Pepe a pregătit pentru finul său un program artistic personalizat.
 
 
Foto: Facebook
 
„Mi-am luat un costum care a costat vreo şapte milioane. E foarte frumos, doar că nu e foarte scump. Rochia de mireasă nu am văzut-o, aşa e tradiţia. Noi am fi vrut o nuntă unde să ne ştie doar cerul şi Dumnezeu, dar asta-i rânduiala. O să fie o nuntă cu temă: moldovenii şi ţiganii. La intrare nu vom servi invitaţii cu pişcoturi şi şampanie. O să avem prăjeală ţigănească cu mămăligă şi shoturi de votcă rusească. Meniul va fi românesc”, a declarat Connect-R.