Și-a părăsit iubita pentru că nu era îndeajuns de grasă

Apropo.ro / 22.05.2013, 10:00
Și-a părăsit iubita pentru că nu era îndeajuns de grasă
O chelneriță britanică a fost părăsită de iubitul ei pentru o femeie cu mult mai grasă decât ea.

Louise Dickson, în vârstă de 22 de ani, a întâlnit un bărbat despre care nu știa că are un fetiș pentru femeile plinuțe.

Kasper Lewis, un grădinar în vârstă de 32 de ani, a pus-o pe Louise la cură de îngrășare în decursul celor doi ani de relație. Femeia a pus pe ea circa 19 kilograme, însă grădinarul Kasper tot nu era mulțumit. Îi spunea mereu că este slabă la 88 de kilograme (și 1,56 m). Vara trecută el a „somat-o” că dacă nu se va mai îngrășa o va părăsi pentru o altă femeie.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Fetiță mitraliată sub ochii părinților!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

Louise a început să mănânce ce îi comanda Kasper, și porții din ce în ce mai mari și mai multe. La un moment dat, Louise se considera o fericită că a întâlnit bărbatul vieții care nu îi interzice să mănânce și nici nu îi spune că este grăsuță.

Louise nu a reușit să-și mulțumească iubitul, astfel că el s-a aruncat în brațele unei femei care avea dublul greutății lui Louise.

„Louise a fost o fată de treabă, dar nu îndeajuns de grăsuță pentru mine”, a declarat Kasper pentru The Sun.

Bărbații apreciază și faptul că femeia de lângă nu este una mofturoasă, și mănâncă de toate, cu măsură, în loc de salată verde și morcovi la fiecare masă.

De partea cealaltă, cei care au o obsesie pentru a-și îngrășa partenera de viață fac parte dintr-o categorie diferită. Există și acest tip de bărbați care adoră femeile plinuțe și grăsuțe. Sunt multe culturi în care domină această dorință.

Unii dintre ei își văd iubita frumoasă și sexy doar atunci când ea pare mereu ca o gravidă, mai plinuță. Alții simt că au control total asupra ei atunci când este grăsuță. În plus, ei consideră că nu toți bărbații sunt atrași de acest tip de femei, astfel că elimină concurența.

Adevărat este faptul că îngrășarea excesivă nu este un lucru bun pentru sănătate, nici pentru psihic și nici pentru fizic. Odată cu acumularea kilogramelor în plus intervine și riscul multor probleme precum celor de inimă, diabet, de spate, etc.