Și-a pictat bărbatul visurilor cu două luni înainte de a-l întâlni

Apropo.ro / 29.05.2013, 11:00
O pictoriță amatoare din Anglia nici nu bănuia că bărbatul din cea mai recentă pictură a sa există în realitate și că îl va întâlni.

Povestea lui Chloe Mayo, 31 de ani, din Surrey, Anglia, pare desprinsă din cărțile cu povești de dragoste siropoase.

Într-una dintre picturile sale, Chloe a ilustrat un cuplu de îndrăgostiți – ea cu siluetă firavă și feminină, el cu trăsături masculine, barbă și mustață.

tablou

Pe atunci, pictorița nici nu bănuia că desenul ei, parte din emoția și dorințele ei, se va transforma în realitate. Astfel, la două luni după terminarea picturii, Chloe a întâlnit, pe internet, un bărbat care semăna exact cu cel pe care ea și-l închipuise.

Chole a fost șocată când a văzut cât de bine seamănă bărbatul real cu cel din tablou. Pictorița nu a stat prea mult pe gânduri și a luat totul ca pe o întâmplare a destinului, și l-a chemat la ea pentru a-i vedea opera.

Amândoi au fost uimiți de cele întâmplate, așa că au continuat să se întâlnească, ulterior prietenia lor transformându-se într-o relație.

cuplu

La 18 luni de la prima lor întâlnire, Michael, a cerut-o de soție pe Chloe, pe când se aflau în vacanță în sudul Franței.

Desigur, la petrecerea de nuntă nu a lipsit nici tabloul care a prevestit, parcă, întâlnirea. Toți invitații au rămas uimiți de cele întâmplate. „Așa a fost să fie, ca noi doi să ne întâlnim”, a spus Chloe fericită.