Și-a plătit masa la restaurant după 73 de ani

De: Marian Andrei / 08.04.2014, 14:45
Și-a plătit masa la restaurant după 73 de ani
În 1941, un copil de 10 ani din Salt Lake City a luat masa la restaurantul Lamb's Grill, după care a fugit, dându-și seama că nu poate achita nota de plată de 1 dolar.

Acum câteva zile, în același restaurant, chelnerița Jasmine Back a fost abordată de o femeie care, jenată, i-a spus că „se află într-o misiune”.

După aceea, femeia i-a povestit chelneriței întâmplarea de acum 73 de ani și i-a spus că tatăl său a fost de atunci „chinuit de vinovăție” și, în cele din urmă, a mandatat-o să dea cinci dolari proprietarului restaurantului, valoarea consumației plus dobânda, și să ceară scuze în numele său pentru fapta comisă pe vremea când era copil.

Femeia i-a mai spus chelneriței că tatăl său este atât de jenat încât nu a putut să facă chiar el acest gest, așa că a rugat-o pe ea, el așteptând în mașină tot acest timp.

Proprietarul restaurantului, Francis Liong, a acceptat scuzele femeii și a luat banii, spunând că o să-i dea fostului proprietar al localului.

„Cei cinci dolari nu îmi aparțin, așa că îi voi da fostului proprietar. În ceea ce îl privește pe bărbat, el a fost iertat și poate veni oricând să manânce la Lamb’s Grill, însă nu trebuie să mai fugă fără să plătească”, a spus Liong.