Și-a schimbat numele, după ce a pierdut la cărți!

De: Marian Andrei / 10.03.2014, 17:30
Și-a schimbat numele, după ce a pierdut la cărți!
Un locuitor din Noua Zeelandă a aflat acum, când i-a expirat pașaportul, că și-a schimbat numele în urmă cu patru ani.

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, al cărui nume inițial nu a fost dezvăluit, se numește acum… Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova.

Numele are 99 de caractere, cu unul mai puțin decât limita maximă împusă de lege.

Pe un forum online, unul dintre prietenii celui mai ‘sexy și inteligent supererou” povestește cum s-a întâmplat acest lucru.

Tânărul se afla în compania mai multor amici, alături de care a consumat alcool în exces. La un moment dat, pierzând la jocul de cărți, a acceptat să-și schimbe numele iar prietenii săi i-au ales noul nume. Din nefericire pentru el, bărbatul a „uitat” evenimentele din acea zi, până săptămâna aceasta, când a trebuit să-și reînnoiască pașaportul.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului Afacerilor Interne, Michael Mead, a declarat că cererea a fost înregistrată legal, în martie 2010, fiind plătită și taxa de 110 dolari.

Mead a adăugat că, în actuala situație, tânărul are de ales între a-și modifica toate celelalte acte, conform noului nume, sau să depună o nouă cerere de schimbare a numelui, cerere care va fi procesată în circa opt zile.