Și-a scos prietena la vânzare pe eBay! Ai cumpăra-o?

De: Marian Andrei / 12.02.2014, 13:45
Și-a scos prietena la vânzare pe eBay! Ai cumpăra-o?
Britanicul Shaun Coles a dorit să-i facă o glumă preietenei sale Debbie Moran, însă ce a ieșit a depăși așteptările sale.

Coles s-a gândit că vinderea la licitație pe eBay a prietenei sale, cu care are o relație de șase ani, ar fi o glumă bună.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Chiar dacă Coles a descris-o drept o „femeie bătrână” care are „dificultăți în a face treburi casnice” și a postat o poză care n-o avantajează deloc, cu Debbie așezată lângă un morman de gunoi, mai mult de 50 de persoane au licitat pentru ea.

Chiar dacă vânzarea de persoane este evident interzisă de regulile de funcționare ale eBay, oamenii nu s-au sfiit să liciteze, cea mai mare ofertă fiind de 1.181 de lire sterline (1.424 euro).

Protagoniștii au apărut la o televiziune locală unde Coles a insistat că „nu ar vinde-o pentru nimic în lume” iar Debbie a spus că, deși „urăște” poza postată și a fost „puțin supărată”când a aflat, nu crede că acest lucru a fost făcut din răutate. „A fost doar o glumă care a scăpat puțin de sub control”, a conchis Debbie.