Și-a tatuat fețele fostelor pisici pe spate, ca să nu le uite!

De: Marian Andrei / 03.01.2013, 18:00
Și-a tatuat fețele fostelor pisici pe spate, ca să nu le uite!
Mare iubitoare de animale, specialista în tatuaje Fran Bailey a găsit o metodă inedită de a-și aduce aminte de cele cinci pisici ale sale care au murit: și-a tatuat fețele lor pe spate!

Sensibilă la suferințele animalelor și, mai ales, iubitoare de pisici, englezoaica Fran, care are 23 de ani, adoptă pisici bolnave, pe care le îngrijește în ultimele lor zile de viață.

„Fac acest lucru pentru că vreau ca ele să nu se simtă abandonate și, mai mult, să își trăiască ultimele zile în confort”.

Fran Bailey este o mare iubitoare de pisici

Fran Bailey este o mare iubitoare de pisici

Foarte atașată de pisicile sale, Fran, care lucrează ca specialist în tatuaje, s-a hotărât să păstreze amintirea felinelor sale cu ajutorul tatuajelor. Inițial și-a tatuat doar urmele unor lăbuțe de pisică, însă ulterior a decis să-și imprime pe piele imaginile pisicilor, adăugând și „elemente care definesc personalitatea fiecăreia„.

Inițial au fost trei, după care am mai adăugat două. Acum, Tinky, Woody, Mr Brush, Mr Spock și Bella îmi acoperă spatele. Dacă voi continua să tatuez imaginile tuturor pisicilor pe care le voi avea, voi ajunge ca tot corpul să fie acoperit cu pisici„, a spus Fran, care a adăugat că a mai luat încă cinci pisici din adăposturi. Când vor muri și acestea, voi decide dacă le voi aduce tribut doar simbolic sau le voi tatua și pe ele”.

Tags: