Și-a tatuat harta lumii pe spate și colorează fiecare țară vizitată

Apropo.ro / 05.03.2014, 12:30
Bill Passman a decis că va fi unic cu tatuajul său de pe spate: harta lumii. Mai mult, el colorează fiecare țară pe care o vizitează.

De regulă, turiștii au cu ei o mapă a locului pe care îl vizitează. Bărbatul din povestea de azi preferă ca harta să îi fie tatuată pe corp.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Bill Passman, în vârstă de 59 de ani, este un călător împătimit. Până acum a vizitat aproape de jumătate din țările de pe glob și păstrează un semn de la fiecare loc în care a fost. Are harta lumii tatuată pe spate, iar de fiecare dată când mai vede o țară colorează corespondenta de pe corpul său. Are colorate pe puțin 60 de țări, iar altele stau la rând să fie umplute de culoare.

tatuaj

Bărbatul din Louisiana a început să călătorească târziu, pe la 51 de ani, când și-a scos noul pașaport. Prima călătorie a fost în Tanzania. În 2010, Bill și-a dat demisia de la job pentru a avea tot timpul din lume să călătorească. Plus timpul pe care îll petrece la tatuat.

tatuaj

Adunate, pe an el stă acasă cam trei luni, în rest este pe drumuri. A călătorit pe șapte continente, inclusiv Antarctica, dar locul său preferat rămâne Guatemala.

Passman, care este și un blogger activ, spune că acest tip de tatuaj îi amintește mereu de locurile minunate prin care a trecut. Ideea tatuajului i-a venit de la o tipă din Antigua. Și ea avea tatuată o hartă pe spate, dar își tatua un punct roșu pe unde trecea.

tatuaj

„Sunt un nomad boem, un om care are libertatea de a-și trăi viața așa cum vrea, fără reguli și practici convenționale”, spune Passman.