Și-a tatuat numele iubitului pe față, după prima întâlnire

De: Gabriela Voicu / 06.02.2013, 17:00
Fata care și-a tatuat fața cu numele iubitului după prima întâlnire a devenit faimoasă pe internet.

La prima întâlnire bărbații oferă flori, își invită partenera la cină și speră să capete măcar un sărut de noapte bună. Rouslan Toumaniantz s-a ales cu mai mult. Fata cu care avea o relație online i-a cerut să îi tatueze numele lui pe față, după prima întâlnire reală.

Lesya, în vârstă de 18 ani, s-a lăsat tatuată de iubit – el însuși tatuator de meserie – pentru a demonstra cât de loială îi este și ce sentimente puternice are pentru el. Lesya a scris pe Facebook că și-ar dori ca Rouslan să o tatueze pe tot corpul.

Lesya și Rouslan

Nu este prima dată când numele lui Tourmaniantz apare într-o astfel de poveste. În urmă cu câțiva ani, o adolescentă din Belgia a vizitat salonul de tatuaje al bărbatului și i-a cerut să îi deseneze trei stele mici pe față. Ea a adormit când Rouslan a început lucrarea, iar când s-a trezit era de nerecunoscut.

Kimberley Vlaminck

Kimberley Vlaminck avea pe față 56 de stele, răspândite pe obraji, funte și nas.

Fata l-a dat în judecată, iar banii solicitați în instanță ar fi fost destinați tratamentului cu laser pentru înlăturarea tatuajelor. Rouslan Toumaniantz a spus atunci că aceasta a primit ceea ce ceruse, iar nemulțumirile sale au apărut după ce a fost certată de tatăl ei și părăsită de prieten.