Și-a „tras” nevastă cu 70 de ani mai tânără

De: Marian Andrei / 06.07.2013, 16:30
Și-a
Un bătrân din Irak, în vârstă de 92 de ani, și-a găsit o soție cu zeci de ani mai tânără, femeia având doar 22 de ani. Cei doi s-au căsătorit în cursul zilei de joi, bătrânul declarând că se simte "ca la 20 de ani".

Musali Mohammed al-Mujamaie, tatăl a peste 16 copii, s-a căsătorit cu o femeie care este cu 70 de ani mai tânără, în cursul unei ceremonii care a avut loc în cursul zilei de joi.

Noua lui soție, Muna Mukhlif al-Juburi, o femeie de 22 de ani, a devenit soția bătrânului cu toate că ar putea să îi fie stră-stră-stră-nepoată. Evenimentul a fost planificat în cel mai mic detaliu, ceremonia de căsătorie avănd loc odată cu cele ale doi dintre nepoții săi și durând peste patru ore, timp în care s-a petrecut și s-a dansat, iar bărbații au celebrat cu focuri de armă trase în aer.

„Sunt fericit că m-am căsătorit odată cu nepoții mei” a spus Mujamaie, care a adăugat că nunțile celor doi nepoți, în vârstă de 16 și 17 ani, au fost „în mod repetat” amânate pentru ca cei trei să se poată căsători în aceeași zi.

În ceea ce privește căsătoria sa, mirele de 92 de ani a declarat doar că „se simte ca la 20 de ani”.