Și-a ucis sora din greșeală, după ce fratele ei murise în Afganistan

De: Gabriela Voicu / 30.08.2013, 18:00
Se spune că un necaz nu vine niciodata singur, iar o familie din Marea Britanie demonstrează asta după ce a îndurat două decese șocante și se află în mijlocul unui proces de coșmar.

O femeie din Marea Britanie a fost șocată când a văzut că și-a ucis propria soră, fără să știe, într-un accident auto macabru. Drama este și mai mare după ce fratele femeilor murise cu doar câteva luni în urmă în Afganistan. Mai mult, în prezent, judecătorii vor să o trimită pe femeie la închisoare, pentru ucidere din culpă, cu toate că familia îndoliată nu este de acord.

Jennie, sora ucisă

Rosie-Ann Stone, o tânără în vârstă de 20 de ani, a intrat cu mașina în alt autovehicul, ducând la moartea unei șoferițe, fără să știe că în mașina respectivă se afla chiar sora ei, Jennie. Aceasta se întorcea acasă într-un Peugeot 206, la scurt timp după ce își lăsase fiul la școală, când un Vauxhall Astra a izbit-o din plin și i-a proiectat mașina într-un copac. 

Tragedia a avut loc după doar câteva luni de la moartea fratelui celor două femei, care fusese ucis în Afganistan. Totodată, Jennie se mutase de o zi în casă nouă

Greg, fratele decedat

Iar coșmarul nu s-a terminat având în vedere că anchetatorii o acuză pe Rosie de conducere imprudentă și are toate șansele să intre în închisoare. 

„Familia nostră a suferit destul. Este ca și cum aș fi blocată într-un vis urât, foarte urât. Până și fiul lui Jennie, Charlie, știe că Rosie se afla în cealaltă mașină și ne-a spus că nu vrea ca Rosie să ajungă la tribunal și apoi la închisoare. Nu se rezolvă nimic dacă familia este distrusă și mai rău. Am crezut că judecătorii sunt și ei oameni. Destul, destul, familia noastră a suferit destul”, a spus mama celor două femei, în vârstă de 56 de ani.