Și-au mutat canapelele pe stadion, pentru a urmări Mondialul!

Apropo.ro / 18.06.2014, 10:00
Oficialii clubului de fotbal Union Berlin au decis să transforme gazonul pe care evoluează elevii lui Uwe Neuhaus într-o adevărată sufragerie-gigant, pe perioada Campionatului Mondial.

Fanii echipei Union Berlin sunt invitați să-și aducă elemente de mobilă de acasă pentru a urmări, pe un ecran gigant, partidele care au loc în cadrul turneului final din Brazilia. Ideea este ca nemții să îmbine utilul cu plăcutul și să demonstreze că fanii lui Union Berlin sunt o familie uriașă.

Peste 12.000 de persoane au urmărit meciul de deschidere de la Campionatul Mondial de fotbal stând pe canapea, pe gazonul stadionului folosit de echipa Union Berlin. Conform cifrelor oficiale, fanii lui Union și-au adus de acasă 850 de canapele și cam tot atâtea fotolii la partida de joi seară.

Încă nu se știe exact câți fani au asistat luni seară, la prima partidă jucată de Germania la Campionatul Mondial, dar oficialii lui Union Berlin susțin că este foarte posibil să se fi depășit bariera celor 20.000 de fani.

Fanii lui Union Berlin, care merg cu canapeaua pe stadion, au ocazia să vadă meciurile pe un ecran-gigant cu diagonala de 1.750 de centimetri. Union Berlin a încheiat pe locul 9 ultimul sezon de Zweite Bundesliga, trupa lui Neuhaus fiind la 16 puncte de podium.