Și găinile de casă poartă pampers! (Video)

Apropo.ro / 10.06.2013, 14:00
Și găinile de casă poartă pampers! (Video)
Cum găina a devenit animal de companie pentru mulți americani, afaceriștii nu au ratat ocazia de a se îmbogăți. Iată cum pui un pampers unei găini.

Multe familii din SUA au început să adopte găini (vezi modelul Iulia Albu),  în locul pisicilor sau câinilor. Așa a apărut ușor, ușor, și anumite accesorii pentru înaripate – de la haine…. până la pamperși.

Julie Baker este proprietara Pampered Chickens ce vinde astfel de produse se declaraă mulțumită de afacerea ei care a început să prindă la publicul targetat. Numeroși posesori de găinușe apelează la produsele necesare pentru ca înaripata să locuiască în casă și să nu facă mizerie, sau să fie îmbrăcată la modă pentru a fi admirată.

 


 

Pamperșii sunt disponibili pe mai multe mărimi și culori variate, conform tendințelor, precum și cu buzunare pentru ouă. Nici cocoșeii nu sunt uitați, și au și ei gama lor de produse.

Aceasta pare să fie o industrie care dă semne că are un viitor, iar proprietarii sunt cât se poate de încântați de gama de produse disponibilă pe piață pentru găinușe.

pampers

La o simplă căutare veți găsi numeroase site-uri dedicate acestei probleme….Prețul unui pampers pornește de la câțiva dolari și ajunge până la câteva zeci, poate și mai bine, în funcție de model, etc.