Și mai Activ!

Apropo.ro / 16.01.2006, 11:41
Și mai Activ!
Mai tot timpul prezenți în topuri, la televizor și pe posturile de radio, cei trei de la Activ au dat o noua lovitura cu piesa "Zile cu tine". Dupa ce ne-au bombardat, în ultimul timp, cu deja enervantul "Superstar", activii s-au gandit sa ne mai înveseleasca puțin cu

Mai tot timpul prezenți în topuri, la televizor și pe posturile de radio, cei trei de la Activ au dat o noua lovitura cu piesa „Zile cu tine”.

Dupa ce ne-au bombardat, în ultimul timp, cu deja enervantul „Superstar”, activii s-au gandit sa ne mai înveseleasca puțin cu un ritm și cu niște versuri noi.

În cazul în care nu știți despre ce vorbim: „Te-am visat aseara, eram doar noi doi/ Într-o camera goala cu lumina stinsa/ Ne facem de cap amandoi/ Luni e prima noastra zi de iubire/ Marți și miercuri iarași nebunie/ Pana vineri vom afla ce e bine/ Iar în weekend eu te aleg tot pe tine”. Sugestiv, nu?

Avi, Rudi și Oana formeaza trupa Activ din 2000. Formația exista înca din 1999. Pana la Activ, cei doi DJ Rudi și Avi au colaborat la diferite materiale, ei cunoscandu-se din 1995. Prima lor trupa s-a intitulat „Wetland”, dar a ramas în categoria underground nefiind deloc încurajata pe piața. Cei doi timișoreni s-au vrut scoși la lumina zilei și astfel au pus bazele unei formații noi, de pop, mult mai vesela. Prima lor piesa, „Sunete”, a fost promovata dupa ce a caștigat un concurs la unul din posturile de muzica de la noi, iar premiul a constat într-un videoclip. La jumatatea anului 1999 a ieșit albumul „Sunete”. În 2000 celor doi li s-a alaturat Oana Nistor, o puștoaica frumușica, vesela, cu voce. Era exact elementul care le lipsea. A urmat albumul „În transa” lansat în 2001.

Pe langa proiectul Activ, Rudi și Avi au lucrat cu mai multe formații cunoscute de la noi pentru diferite remixuri. Printre acestea, „Scrisoare” și „Eu cu mine” ale celor de la Voltaj, „Un minut” și „Poveste fara nume” ale celor de la Hi-Q.

Au urmat albumele „Motive” și „Superstar” care i-au transformat pe cei trei banațeni într-una dintre cele mai îndragite trupe pop-dance de la noi. Puștimea era dezlanțuita. În cluburi, pe plaje, discoteci, toți dansau și fredonau piesele lor.

Anul acesta Liberty Parade i-a ales pentru a compune imnul evenimentului, iar piesa „Surrender” realizata în colaborare cu Optick a prins foarte bine în cluburi. Acest lucru i-a determinat pe Activi sa o aleaga drept urmator single.

Afla totul despre ce au mai facut cei de la Activ numai în

Tags: