Si Miranda a ajuns la spital

De: Mirel Mircea / 15.02.2008, 11:01
Si Miranda a ajuns la spital
Continua seria ghinioanelor pentru Dinamo. Transferurile de milioane pe care "cainii" le-au facut in aceasta iarna, ajung unul dupa altul la spital

Continua seria ghinioanelor pentru Dinamo. Transferurile de milioane pe care "cainii" le-au facut in aceasta iarna, ajung unul dupa altul la spital.

Dupa ce in urma cu cateva zile, Nino Pekarici a suferit o entorsa la genunchi, in urma careia va absenta cel putin doua saptamani, aseara, in ultimul amical al turneului de pregatire din Antalya, Osvaldo Miranda a suferit o accidentare grava fiind transportat de urgenta la spital.

Atacantul argentinian a primit o lovitura in plina figura in minutul 27 al partidei cu Rabotnicki Skopje, fiind suspect de fractura de pomete. Daca diagnosticul se va adeveri, Miranda va lispi de pe gazon minim 10 zile.

Dinamo a castigat partida Rabotnicki cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Ionel Danciulescu, in minutul 55, din penalti, dupa un fault asupra lui Attoukura.

In acest ultim meci, Cornel Talnar a trimis in teren urmatorii jucatori: Lobont – Stoican, Goian, Izvoranu, Pulhac – Torje, Margaritescu (Ropotan ’57), Munteanu, Bostina – Danciulescu, Miranda (Bratu ’27; Attoukura ’46).

Tot ieri, "cainii" au mai disputat o partida amicala impotriva sud-coreenilor de la Pohang Steelers.