Si premiul ajunge laÂ… Vooooooooltaj!

Apropo.ro / 11.11.2005, 17:36
Si premiul ajunge laÂ… Vooooooooltaj!
Cand este vorba despre un show de maxima importanta pe plan international, asa cum a fost cea de-a douasprezecea editie a MTV European Music Awards (3 noiembrie 2005, Lisabona), nu poti sa te prezinti (ca producator muzical) decat cu nume mari si foarte mari! Asa s-a intamplat

Cand este vorba despre un show de maxima importanta pe plan international, asa cum a fost cea de-a douasprezecea editie a MTV European Music Awards (3 noiembrie 2005, Lisabona), nu poti sa te prezinti (ca producator muzical) decat cu nume mari si foarte mari!

Asa s-a intamplat si in cazul CAT MUSIC, prezenta in competitia pentru „Best Romanian Act” cu doua trupe celebre: Voltaj si DJ Project.

Desi initial parerile in ceea ce priveste adjudecarea trofeului erau impartite, a castigat trupa cu mai multi ani de cariera muzicala in spate: VOLTAJ.

Cele 7 albume, nenumarate single-uri si videoclipuri, un DVD si o carte biografica au contat. Iar fanii lor au facut diferenta!

Din 1998, Voltaj a reusit sa ramana una dintre cele mai apreciate trupe de pe scena muzicala din Romania.

Datorita mesajelor optimiste ale textelor, dar si datorita atmosferei deosebit de electrizante pe care stie sa o creeze trupa, Voltaj are un impact puternic asupra publicului fidel.

Anul 2005 a fost un an bun pentru trupa: a lansat albumul „Integrala Voltaj” care cuprinde fragmente din absolut toate piesele compuse de Voltaj in perioada 1998-2004, alaturi de o carte biografica „Povestea Oricui”, pregatesc inca o surpriza pentru fanii lor, asa ca premiul pentru „Best Romanian Act” vine sa incununeze succesele lor din ultima perioada.

Colectionari de premii pentru Cel Mai Bun Single, Cel Mai Bun Videoclip, Cel Mai Bun Album, Cel Mai Difuzat Cantec la Radio, baietii de la Voltaj au mai fost nominalizati si in 2003 pentru aceeasi categorie. Prin intreaga lor activitate, Voltaj a impus standarde acum recunoscute si pe plan international!

Calin GOIA (vocal): ” Suntem foarte fericiti si in acelasi timp mandri ca am castigat acest premiu! Nu ne asteptam sa castigam, dar totusi stiam ca avem o sansa, sansa acordata de fanii nostri care de fiecare data sunt alaturi de noi.

Daca ar fi sa multumim cuiva ca am ajuns aici, primii ar fi fanii nostri. Sigur ca si producatorului nostru (Dan POPI – Cat Music), managerului nostru si familiilor noastre care ne-au sustinut in fiecare clipa. Dar premiul acesta l-am castigat datorita fanilor care ne-au votat . Suntem constienti ca fara ei nu am fi ajuns aici! Este o experienta deosebita sa fii pe aceeasi scena alaturi de nume mari ca Shakira (Best Female), System of a Dawn (Best Alternative), Alicia Keys (Best R&B) (n.b. toti reprezentati exclusiv in Romania prin Media Nova International) – si sa fii intervievat in culise alaturi de Foo Fighters! Ne dorim ca, desigur, acest trofeu sa fie urmat si de altele asemenea!”

Foto: De la stanga la dreapta – Gabi Constantin, Bobby Stoica, Dan Popi (Cat Music), Calin Goia si Cristina Badea (MTV Londra)
Cat Music/Mediaservices

Tags: