Si tu poti arata ca Natalia Oreiro

Apropo.ro / 31.01.2005, 16:02
Si tu poti arata ca Natalia Oreiro
Vrei sa semeni cu Natalia? Nimic mai simplu: adopta o tunsoare în trepte asimetrice si un machiaj natural, dar cu o pronuntata tenta de feminitate. Un nou film - Dorința, un nou personaj - Carmen, o noua schimbare de look... care - de ce sa nu recunoaștem - îi vine


Vrei sa semeni cu Natalia?
Nimic mai simplu: adopta o tunsoare în trepte asimetrice si un machiaj natural, dar cu o pronuntata tenta de feminitate.

Un nou film – Dorința, un nou personaj – Carmen, o noua schimbare de look… care – de ce sa nu recunoaștem – îi vine foarte bine.

Tunsoarea ciufulita și asimetrica, cu breton mare (se poarta în acest an!) îi confera un aer senzual adolescentin, care amintește, în unele ipostaze, de celebra Marilyn Monroe. Machiajul este simplu și natural, dar feminin. Accentul de culoare este pus pe machiajul ochilor și al buzelor, în contrast evident cu cel neutru și uniform al feței. Frumoșii ochi ai divei sunt evidențiați prin diverse tonuri de bej-sidef, dar și prin aplicarea unui strat considerabil de rimel. Buzele sunt bine conturate într-o nuanța senzuala, ușor agresiva.

Florentina – o „sosie” a Nataliei
Expresivitatea feței modelului și forma ochilor sunt asemanatoare cu ale Nataliei. Exista, însa, și diferențe vizibile. Florentina are forma feței patrata (pomeții și maxilarele sunt mai late decat cele ale Nataliei, care are o fața ovala), iar forma barbiei Florentinei este ușor ascuțita. Pentru a „prelungi” fața Florentinei, make-up artistul a folosit un blush închis: o nuanța terna de maro, cu o ușoara tenta roșiatica.

Coltul exterior al ochilor a fost marcat cu puțin fard gri, pentru a nu se crea „efectul de cearcan”. Pentru luminozitate s-a folosit o pudra perlata, aplicata pe pleoapa inferioara.

Pentru machiajul buzelor, make-up artistul a folosit un ton mat de roșu. Gloss-ul transparent și foarte lucios accentueaza nuanța rujului, conferind un plus de senzualitate buzelor.

Tunsoarea este asimetrica, dar treptele nu sunt atat de evidente ca în cazul Nataliei. Bretonul este mai scurt, deși linia tunsorii este apropiata de cea a vedetei. Pentru a obține o asemanare cat mai mare a celor doua coafuri, varfurile au fost foarte bine filate. Un plus de volum s-a obținut prin taparea parului.

Parerea specialistului
Carmen Dinu – make-up artist
Luminarea (prin machiaj) a zonei ochilor este foarte importanta pentru expresivitatea chipului. Poți folosi nuanțe deschise, ușor sidefate, de bej, bleu, vernil sau roz pal.

Cleopatra Micu – hair-stylist
O coafura neglijenta (ca dupa somn) poate fi obținuta prin taparea ușoara a șuvițelor mai scurte, îndreptate în diverse direcții. Aplica pe varfuri puțina ceara de par sau gel fixator.