SIAB si-a deschis portile

Apropo.ro / 06.10.2005, 14:48
SIAB si-a deschis portile
Salonul International Auto Bucuresti isi deschide portile pentru vizitatori intre 7 si 16 octombrie. La editia din acest an vor participa aproape 200 de expozanti. Timp de 10 zile, intre orele 10.00 si 20.00, vizitatorii vor putea admira aproximativ 80 de modele auto. Editia din acest an

Salonul International Auto Bucuresti isi deschide portile pentru vizitatori intre 7 si 16 octombrie. La editia din acest an vor participa aproape 200 de expozanti. Timp de 10 zile, intre orele 10.00 si 20.00, vizitatorii vor putea admira aproximativ 80 de modele auto.

Editia din acest an este dominata de automobilele de lux. Pentru prima oara in Romania, Asston Martin ne viziteaza la SIAB 2005.

Pentru cunoscatori si pasionati, iata cateva dintre modelele auto prezentate in premiera la SIAB: Rolls Royce, Audi Q7, Audi RS4, Porsche Cayman, Porsche – Carrera GT si Carrera 4S, Volkswagen Golf R32, VW Passat Variant, VW Multivan Business, Skoda Octavia RS, Skoda Yeti si Oldtimer, Seat Leon si Leon WTTC.

La standurile „greilor” vor putea fi vazute Bentley Continental Flying Spur siÂ… puneti-va centurile de siguranta! – Lamborghini Gallardo Special Edition si Lamborghini Murcelago Roadster. E clar ca trebuie sa faceti o vizita pe la Salonul Auto zilele acestea.

Alte premiere le reprezinta Citroen C3 Facelift, C6 limuzina de lux si C1 varianta cu 3 si 5 usi; Toyota care vine cu modelele Aygo, Hilux si Prius; Alfa Romeo 159, Fiat Grande Punto si Fiat Croma, Ssang Yong Kyron, Volvo C70, Opel Vectra si Zafira, Chevrolet Aveo si Chevrolet WTCC, Kia Magentis (avanpremiera nationala clasa D) si Kia Rio (premiera nationala clasa B).

Pe langa toate acestea, automobilistii vor avea la dispozitie o pista de incercare cu o lungime de 1,2 km unde vor putea testa performantele vehiculelor.

La categoria „piese de schimb”, cei peste 100 de expozanti vor prezenta publicului peste 450 de marci, multe dintre acestea fiind noutati pe piata auto din Romania.

Si ca sa nu aveti nici un motiv sa ratati editia 2005 a SIAB, organizatorii s-au gandit si la transportul dumeavoastra. Pe toata durata evenimentului va functiona o linie speciala RATB, cu autobuze la fiecare 15 – 20 de minute pe ruta Piata Romana – Piata Presei Libere – Romaero Baneasa iar biletele de intrare sunt disponibile la toate punctele de vanzare RATB si costa 10 RON.

Tags: