Sicriul cu sistem audio, noul gadget al celor „morți” după muzică

De: Gabriela Voicu / 20.12.2012, 13:40
Sicriul cu sistem audio, noul gadget al celor
A fost inventat sicriul cu sistem audio pentru cei care se tem de liniștea "vieții de apoi".

Pentru cei mai mulți dintre noi, muzica este un lucru esențial în viață. Există, însă, unii care cred că și în viața de apoi ar trebui să fie la fel.

O firmă de pompe funebre din Statele Unite vine în sprijinul celor care se tem de liniștea vieții de apoi și a creat un sicriu de lux, pe care l-a dotat cu un sistem audio în care pot fi stocate sute de melodii, dar și mesaje pentru cel care a părăsit această lume.

Cel mai nou model de sicriu redefinește ideea de sistem audio personalizat, având încorporat un sistem stereo Hi-Fi, numit CataCombo Sound System.

Evident, sicriul special are un preț destul de piperat – aproximativ 30.000 de dolari, dar inventatorul său, suedezul Fredrik Hjelmquist, este de părere că face toți banii.

CataCombo Sound System este izolat fonic, pentru a nu „trezi” morții din jur, iar clienții își pot realiza, înainte de moarte, propriul playlist.

Pentru reactualizarea listei, urmașii defuncților pot utiliza ecranul tactil LCD instalat pe piatra funerară, conectat wireless la internet. Muzica se transmite prin difuzoare în sicriu tot dintr-un sistem atașat de piatra funerară, iar amplificatorul poate fi reglat acustic, dupa preferințe.