Sienna Miller, Freida Pinto și Emily Beecham se alătură lui Scarlett Johansson în filmul lui Kristin Scott Thomas „My Mother’s Wedding” 

De: Nicoleta Lepădatu / 09.06.2022, 08:36
Sienna Miller, Freida Pinto și Emily Beecham se alătură lui Scarlett Johansson în filmul lui Kristin Scott Thomas „My Mother’s Wedding” 

Noul film al lui Scarlett Johansson, „My Mother’s Wedding”, care este, de asemenea, debutul regizoral al lui Kristin Scott Thomas, le va avea în distribuție și pe nominalizata la BAFTA și Globul de Aur Sienna Miller, pe Freida Pinto și pe Emily Beecham. Filmările au început deja, conform publicației Deadline.

Detaliile cu privire la intriga filmului sunt păstrate secrete, dar Kristin Scott Thomas a scris scenariul împreună cu John Micklethwait. Producători sunt Finola Dwyer și Steven Rales.

În 2017 presa a scris despre  Kristin Scott Thomas că își va face debutul regizoral cu „The Sea Change”, bazat pe romanul cu același nume al lui Elizabeth Jane Howard. Acel proiect însă nu s-a concretizat.

Sienna Miller a primit o nominalizare la Globul de Aur în 2013 la categoria Cea mai bună actriță în miniserie TV/film și nominalizare la BAFTA pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru filmul HBO „The Girl” în care a interpretat-o pe Tippi Hedren în filmul despre Alfred Hitchcock al lui Toby Jones. Ea a primit, de asemenea, o nominalizare BAFTA în 2008 la categoria Rising Star. A devenit vedetă în America în 2006, cu rolul Edie Sedgwick în „Factory Girl” și a continuat să joace partituri importante în „G.I. Joe: The Rise of Cobra”, „American Sniper”, „Foxcatcher”, „The Lost City of Z”, „Live by Night”, „The Catcher Was a Spy”, „21 Bridges” și în prezent joacă rolul lui Erin Fleming în filmul „Raised Eyebrows”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Edward Norton se alătură distribuției  ”Extrapolations”, un serial despre consecințele crizei climatice