Sigourney Weaver – Ripley din Alien – apare în sezonul 4 al serialului Call My Agent. Va mai exista sezonul 5?

De: Andra Voiculescu / 04.11.2020, 11:02
Sigourney Weaver – Ripley din Alien – apare în sezonul 4 al serialului Call My Agent. Va mai exista sezonul 5?

Sigourney Weaver – cunoscută pentru rolul Ripley din Alien – este prima invitată americană din serialul franţuzesc Call my agent (Zece la sută – “Dix pour cent”, lb franceză), unde îşi joacă propriul rol în sezonul 4. Actriţa a declarat, potrivit AFP, că a acceptat rolul fără a citi măcar scenariul, întrucât este fanul serialului.

Primele episoade ale sezonului 4 din Call my agent au fost proiectate la sfârşitul festivalului Canneséries şi au început să fie difuzate începând cu 21 octombrie pe France 2. Primele două sezoane ale serialului sunt disponibile pe Netflix, ceea ce a făcut ca acest serial francez să fie cunoscut în toată lumea.

“Cred că fiecare actor din America urmăreşte acest spectacol. Îmi place faptul că el dă jos zidurile dintre actori şi public. Explorează în culise pentru a-şi face o idee despre cine eşti cu adevărat pe ecran şi arată cât de umani sunt toţi cu toate grijile lor. S-a făcut într-un mod minunat, distribuţia este grozavă, este produsă foarte bine şi am fost încântat să mi se ceară să mă alătur acestui grup, deoarece cred că sunt actori minunaţi” a spus Sigourney Weaver.

“Unul dintre regizorii serialului, Marc Fitoussi, mi-a trimis scenariul cu o invitaţie de a juca propriul meu rol. Ca un mare fan al emisiunii şi al Franţei, nici măcar nu l-am citit ca să fiu sinceră. Am spus doar da” a adăugat aceasta.

Serialul de comedie Call My Agent a fost un mare succes. Acesta a fost lansat la început pe platforma de streaming France 2 şi abia apoi a ajuns pe Netflix.

Aurélien Larger şi Harold Valentin de la Mother Production au produs serialul, împreună cu Mon Voisin Productions. Producţia a fost una strălucitoare şi are o mulţime de fani la nivel global.

Potrivit producătorilor, sezonul 4 din Call of My Agent va fi şi ultimul sezon. Prin urmare, se pare că nu va mai exista un sezon 5.

Filmul ne introduce în lumea showbiz-ului internaţional, fiecare episod învârtindu-se în jurul unuei vedete de film, cu 4 agenţi de vânzări ai companiei de expertiză pariziene ASK şi viaţa lor privată.

Filmul prezintă şi probleme grave cum ar fi hărţuirea sexuală, distincţia salarială între sexe, evidenţiind disparitatea de gen. Problemele sociale sunt, de asemenea, denunţate, oferind o vedere asupra aspectului neplăcut al industriei glamourului. Vânzătorii ar trebui să îndeplinească dorinţele vedetelor, confruntându-se totodată cu furia lor.

Personalităţile ciudate ale vedetelor au fost, de asemenea, susţinute într-o manieră hilară şi comică.

Vezi trailerul sezonului 4 AICI.

 

Sursa foto: captură video