Silicoanele innebunesc barbatii

Apropo.ro / 16.01.2008, 13:31
Silicoanele innebunesc barbatii
Femeia apeleaza la implantul de silicoane datorita complexelor legate de aspectul fizic dar si pentru a o mai mare incredere in sine.

Femeia apeleaza la implantul de silicoane datorita complexelor legate de aspectul fizic dar si pentru a o mai mare incredere in sine.

Barbatii adora sanii fermi ai unei femei. Acele momente senzationale in care ii tine in palma sanul, pe care il mangaie si il saruta. Sunt barbati ce prefera sanii mici si sfarcuri obraznice si barbati care raman cu ochii atintiti in decolteul unei doamne cu bust generos. Orice preferinta ar avea un barbat va intoarce capul intotdeauna dupa o doamna bine facuta si cu decolteu. La extrema sunt acei care prefera "big size" ca in reviste. Gusturile nu se discuta. Nu-i poti numi obsedati.

Nu putine au fost cazurile in care dupa o relatie indelungata, tipa si-a facut implant de silicon si si-a parasit partenerul, descoperind in acelsi timp o alta lume. Multe usi se deschid atunci cand ai un decolteu provocator.

Sunt parteneri care discuta cu iubita in aceasta privinta iar relatia lor se imbunatateste odata cu operatia estetica iar pe de alta parte, sunt acei domni care sunt multumiti de zestrea si obrazniciile partenerei.

Chiar daca saliveaza dupa o tipa buna siliconata dintr-o revista spun ca nu si-ar lasa iubita sa faca implant. Este logic ca orice operatie are si consecintele ei la un moment dat, insa daca ea isi doreste si el saliveaza, de ce sa nu se intample. Nu este mai tragic sa vezi o tipa buna, sa o bagi in dormitor si in momentul in care ii defaci sutienul ai parte de mici surprize?

Nu depinde decat de voi (si de ea) daca recurgeti la operatia estetica. In orice caz un bust ferm, tanar, cu atitudine va atrage privirile barbatilor oricand. Voi ce parere aveti?