Silvia de la Pin-Up Girls a început anul cu bani la purtător

Apropo.ro / 15.01.2013, 07:00
Silvia de la Pin-Up Girls a început anul cu bani la purtător
Cântăreaţa a avut parte de un adevărat maraton de concerte în noaptea dintre ani, a mai pierdut din recuzită şi s-a bucurat de succes!

S-a făcut brunetă şi are mai mult succes! Silvia de la Pin-Up Girls a avut parte anul acesta de primul Revelion în formulă completă, alături de familia ei, de soţul şi băieţelul lor, dar abia pe 1 ianuarie. Nu a putut însă să le fie alături căci a început noul an cu dreptul! A alergat la concerte şi 2013 a prins-o cu bani la purtător!

Silvia si baietelul ei

“Acest Revelion a fost foarte frumos, dar şi foarte greu. Am avut 4 concerte în Moldova, după cum urmează: primul a fost la Fălticeni, apoi am alergat spre Rădăuţi – unde am cântat înainte de focul de artificii, am numărat secundele cu oamenii din piaţă, am privit focul de artificii, am mai tras o cântare şi am fugit cu mulţi km la oră, ajutată de o ceaţă deasă, spre Botoşani. Pentru cunoscători, toate drumurile acestea trec prin frumoasa Suceava care la acele ore seamănă cu Mamaia în plin sezon…aşa că …am avut o misiune imposibilă, dar am ajuns cu bine la Botoşani şi am fost foarte fericită când m-am aşezat în patul meu la hotel pentru cele 5 ore de somn legate, nu am dormit de foarte mult timp 5 ore legate, mai precis, de când am născut”, povesteşte Silvia despre maratonul din noaptea de Revelion.

Silvia, alaturi de familia ei

“A fost foarte frumos, anul nou m-a prins cu buzunarele pline de bani, aşa că sper să îmi meargă bine tot anul! Dansatoarele mele au fost la prima experienţă de genul acesta: 4 evenimente în câteva ore, dar s-au descurcat bine chiar dacă ne-am mai uitat pe la concerte unele accesorii şi am pierdut nişte elemente de recuzită! Dar pe 1 ianuarie am condus nebuneşte să ajung acasă, lângă soţul şi băieţelul meu care mi-au lipsit tare mult în noaptea de Revelion”, a mai spus cântăreaţa care se pregăteşte să ia cu asalt topurile muzicale.