Silvia de la Pin-Up Girls are o bonă de încredere, pe mama ei!

Apropo.ro / 06.11.2012, 16:18
Silvia de la Pin-Up Girls are o bonă de încredere, pe mama ei!
Dacă tot a decis să se mute la Arad, acolo unde locuieşte de câteva luni, alături de băieţelul şi soţul ei, Silvia de la Pin-Up Girls şi-a adus şi mama lângă ea.

Silvia si baietelul ei

Cu această ocazie, va avea şi cu cine să-şi lase bebeluşul atunci când trebuie să meargă la concerte. „Nu am regrete pentru faptul că am luat o pauză de Bucureşti, alături de familia mea mă simt foarte bine la Arad. Şi pentru că tabloul de familie să fie complet, am decis să o aduc lângă mine şi pe mama mea, care va fi totodată şi o bonă de încredere pentru Alexandru Ştefan”, spune cântăreaţa. „Mama mea a avut nişte probleme de sănătate, acum este bine şi mi-am dorit să o am alături, aşa că ne-am adunat cu toţii la Arad. Mă bucur că am o persoană din familie alături, o persoană de încredere cu care pot să-mi las băiatul atunci când plec la concerte”, a mai completat Silvia de la Pin-Up Girls, care se pregăteşte să vină la Bucureşti la începutul lunii decembrie.

Trupa Pin-Up Girls
Alături de colega ei de trupa, Angi, Silvia a pregătit un show incendiar. Impreună cu cele trei dansatoare pe care le-a găsit tot la Arad, trupa Pin-Up Girls lucrează acum la o coregrafie care se anunţă a fi mai mult decât spectaculoasă!

Puteţi asculta aici noul single Pin-Up Girls: