Silviu Balace va semna pe patru sezoane cu FC Vaslui

Apropo.ro / 26.06.2007, 09:33
Silviu Balace va semna pe patru sezoane cu FC Vaslui
Fostul mijlocaș al echipei Dinamo București, Silviu Balace, a fost transferat la formația FC Vaslui, fotbalistul urmând sa semneze, marți, un contract pe patru sezoane, transmite corespondentul MEDIAFAX. Balace, care a fost pus pe lista de transferari de Dinamo la

Fostul mijlocaș al echipei Dinamo București, Silviu Balace, a fost transferat la formația FC Vaslui, fotbalistul urmând sa semneze, marți, un contract pe patru sezoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Balace, care a fost pus pe lista de transferari de Dinamo la finalul sezonului trecut, a fost adus la Vaslui la cererea noului antrenor, Dorinel Munteanu.

Componenții lotului FC Vaslui s-au întors, luni, din cantonamentul de la Vatra Dornei și vor avea doua zile de pauza. „Sunt mulțumit de randamentul jucatorilor și pot spune ca în proporție de 95 la suta jucatorii care au contract vor ramâne la echipa. A fost un stagiu de pregatire reușit și sunt mulțumit de faptul ca baieții au reușit sa raspunda corect la comenzi deși a fost foarte cald”, a spus Munteanu.

Formația vasluiana va disputa, vineri, pe teren propriu, un meci amical cu formația Dunarea Giurgiu, din liga a doua, iar Dorinel Munteanu a afirmat ca ar putea folosi doi jucatori noi, dar nu a dorit sa dezvaluie numele acestora.

Mediafax