Silviu Bian, demis de la conducerea ANOFM

Apropo.ro / 17.10.2011, 08:35
Silviu Bian, demis de la conducerea ANOFM
Premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Secretarul de stat Silviu Bian, presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, Tribunalul Bucuresti admitand, duminica, propunerea procurorilor anticoruptie, care il acuza pe demnitar de luare de mita.

Bian a primit in calitate de presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca de 22.000 euro si 19.000 lei de la functionarii structurilor judetene ale ANOFM pentru a cofinanta posturile, functionarul fiind prins cand primea alti 82.000 de lei.

Cu aceasta ocazie, procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante, Bian fiind retinut sambata, pentru 24 de ore, apoi arestat.

Silviu Bian este vicepresedinte al PDL Alba din primavara acestui an, insa si in anii trecuti acesta s-a aflat in forurile de conducere ale organizatiei judetene. Bian este unul dintre membrii fondatori ai PD.

El a fost numit de premierul Emil Boc la conducerea ANOFM in ianuarie 2009.

Citeste mai multe detalii despre demiterea lui Silviu Bian, pe Mediafax