Simon Cowell a dat lovitura! Uite pentru ce primeşte 150 milioane lire sterline!

Apropo.ro / 18.11.2013, 10:42
Simon Cowell a dat lovitura! Uite pentru ce primeşte 150 milioane lire sterline!
Magnatul media Simon Cowell a semnat un contract în valoare de aproximativ 150 de milioane de lire sterline.

Simon Cowell a semnat cu televiziunea ITV pentru continuarea difuzării emisiunilor „X Factor” şi „Britain’s Got Talent” în Marea Britanie, în următorii trei ani.

Simon Cowell, creatorul formatelor „X Factor” şi „Got Talent”, a semnat un nou contract cu ITV pentru continuarea difuzării show-urilor în următorii trei ani în Marea Britanie. Noul contract va fi în vigoare până la sfârşitul anului 2016 şi a fost semnat după mai multe luni de negocieri.

Conform noului contract, Simon Cowell urmează să fie jurat în cel puţin unul din aceste două show-uri. El este în mod regulat jurat al emisiunii „Britain’s Got Talent”, însă rămâne de văzut dacă acesta o să apară şi în juriul versiunii britanice a „X Factor”.

Show-ul „X Factor” din Marea Britanie a înregistrat scăderi ale audienţei, după ce în 2010 Simon Cowell a renunţat la postura de jurat în această emisiune, preocupându-se de lansarea versiunii americane a acestei competiţii. În SUA, show-ul „X Factor” este difuzat de reţeaua de televiziune Fox.

În vârstă de 54 de ani, Simon Cowell, care este un jurat acerb în emisiunea de talente „The X Factor” din SUA, ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite personalităţi din televiziunea americană, potrivit topului Forbes, publicat în luna august. Simon Cowell a obţinut venituri estimate la 95 milioane de dolari în perioada iunie 2012 – iunie 2013.