Simon Cowell, dat pe spate de Laura Bretan la America’s Got Talent – VIDEO

De: Cătălina Matei / 27.07.2016, 15:43
Simon Cowell, dat pe spate de Laura Bretan la America’s Got Talent – VIDEO
Juriul show-ului de televiziune "America's Got Talent" a aplaudat-o în picioare pe adolescenta de origine română Laura Bretan, care locuieşte în Chicago. Fata de 14 ani a interpretat piesa "The Prayer", marţi seară, în cadrul emisiunii transmisă live.

„Laura, tu eşti unul dintre motivele pentru care show-ul acesta există. Am conceput America’s Got Talent tocmai ca să găsim oameni speciali, talentaţi, ca tine”, a spus producătorul de televiziune Simon Cowell, membru al juriului, marţi, după ce Laura Bretan a urcat pe scena show-ului America’s Got Talent şi a interpretat faimoasa piesă „The Prayer”, scrie Mediafax.

Ofertele se ţin lanţ! Ce face Laura Bretan după Românii au talent? Cereri pentru concerte din 9 ţări

În următoarele emisiuni, telespectatorii vor decide care sunt semifinaliştii ce vor concura pentru marele premiu în valoare de 1 milion de dolari.

Laura Bretan favorită în competiţia America’s Got Talent, a interpretat cu lacrimi în ochi un cover original după piesa „The Prayer”, cântată de Celine Dion şi Andrea Bocelli.

„Doamne, la jumătatea piesei, te-ai transformat. De unde vine vocea asta, Laura? Este incredibil de puternică”, a spus Melanie Brown, membră a juriului.

„Tot ce spuneţi înseamă aşa de mult pentru mine”, a spus Bretan.

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului şase al show-ului de divertisment „Românii au talent!” Micuţa de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d’arte” din opera „Tosca” de Puccini şi a creat un moment emoţionant cu care a reuşit să ajungă rapid la sufletele tuturor. După ce a aflat rezultatul votului şi faptul că ea este marea câştigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt foarte emoţionată. Nu am crezut niciun moment că aşa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susţinut şi au avut încredere în mine şi în talentul meu.”