Simon Cowell şi-a vândut a doua casă din Beverly Hills în acest an

De: Andra Voiculescu / 25.09.2020, 10:12
Simon Cowell şi-a vândut a doua casă din Beverly Hills în acest an

La doar o lună după ce şi-a vândut reşedinţa principală din Beverly Hills pentru 25 de milioane de dolari, Simon Cowell a scos la vânzare o a doua casă în zonă – deşi de data aceasta cu o pierdere substanţială. Potrivit Variety, creatorul X Factor şi fostul judecător de la American Idol a vândut recent o reşedinţă modernă în cartierul Trousdale Estates pentru 14,5 milioane de dolari, cu exact 1 milion mai puţin decât a plătit pentru aceasta în 2011.

Având în vedere că a renovat casa de mai multe ori cât a avut-o în proprietatea sa – deşi se pare că nu a locuit niciodată acolo el însuşi – este probabil ca pierderea sa să fie semnificativ mai mare decât atât.

Locuinţa a fost proiectată iniţial de arhitectul local Harold Levitt în anii 1960 şi, la momentul achiziţiei de către Cowell în 2011, cuprindea patru dormitoare şi patru băi complete, distribuite pe 7.265 de metri pătraţi. Anunţurile de la acea vreme menţionau, de asemenea, o sală de screening şi o sală de gimnastică, precum şi o terasă spaţioasă cu un grătar încorporat, un şemineu în aer liber şi o piscină mică şi adâncă.

Chiar şi după ce a vândut cele două case din Beverly Hills, magnatul media are încă un portofoliu imobiliar considerabil în California de Sud, care include o fermă în Hidden Hills pe care a cumpărat-o de la fosta sa protejată Leona Lewis la începutul acestui an şi un conac în Malibu pentru care a plătit 24 de milioane de dolari în 2017. Cowell mai deţine reşedinţe în Marea Britanie şi New York.

 

Sursa: Instagram/SimonCowell