Simona Gherghe se marita! Catalin Botezatu, socat la aflarea vestii

Apropo.ro / 09.03.2011, 12:30
Simona Gherghe se marita! Catalin Botezatu, socat la aflarea vestii
Catalin Botezatu a fost socat cand a aflat ca femeia deosebita din viata sa se va casatori. Pe 5 septembrie, Botezatu a cerut-o pe Simona!

UPDATE: Luni, 5 septembrie, creatorul de moda a fost invitat in emisiunea Simonei Gherghe, ocazie cu care a dat de inteles ca si-ar dori mai mult decat o simpla amicitie cu domnisoara. Invitand-o la masa chiar in platoul emisiunii, Botezatu i-a dat de inteles acesteia ca invitatia lui este de fapt o cerere… in casatorie. Desi n-a dat un raspuns, vedetea Antenei 1 a parut incantata de atentia acordata de Catalin Botezatu, asa ca ori avem de-a face cu o cerere in casatorie in direct, ori cu un joc regizat de Antena 1 pentru a creste audienta!

STIREA INITIALA: Dupa ce vestea ca Simona Gherghe se marita, designerul Catalin Botezatu, cel despre care stim ca are o mare slabiciune pentru frumoasa prezentatoare, a mers in emisiunea acesteia.

Bote nu si-a putut stapani emotiile, dar si curiozitatea si a intrebat-o cu cine se marita.

Nu-mi vine sa cred! Te mariti? Cu cine?„, a intrebat-o Catalin pe Simona cu uimire.

Aceasta, ca orice femeie care se afla in centrul atentiei si care trebuie sa creeze putin suspans, i-a raspuns ca nu ii poate dezvalui numele, caci va avea probleme.

Simona Gherghe si Catalin Botezatu

Catalin ii face declaratii de dragoste Simonei de de cate ori o vede

Catalin nu s-a dat batut in fata unei asemenea replici si si-a deschis inima in fata ei: „Eu am venit aici pentru tine si tu te mariti?„, i-a spus designerul emotionat.

Catalin Botezatu este un bun prieten de-al Simonei, care este deseori invitat in emisiunea acesteia si de fiecare data stie cum sa fie un barbat galant si cum sa ii faca curte, sa „o puna pe jar”.

Cum era Ziua Femeii, Bote i-a cumparat Simonei Gherghe flori speciale, asa cum o considera si el pe vestita prezentatoare.

Vestea maritisului Simonei a pornit de la faptul ca ea s-a impiedicat cand voia sa intre in platou, la emisiunea lui Dan Negru. Si cand te impiedici (de o scara, o treapta), si cazi, se spune ca te mariti in acel an.

Ramane de vazut cum va actiona Bote in urmatoarea perioada, avand in vedere sentimentele lui pentru frumoasa prezentatoare pe care o curteaza de peste un an de zile.