Simona Halep a primit titlul de „Maestru al Sporturilor”

Apropo.ro / 22.02.2014, 13:00
Simona Halep a primit titlul de
Simona Halep, 22 de ani, a primit titlul onorific "Maestru al Sportului". Sportiva își dorește și mai mult de la cariera ei.

La numai 22 de ani, talentata tenismenă Simona Halep a primit titlul de Maestru al Sportului, în cadrul unei ceremonii care a avut loc azi la sediul Ministerului Tineretului și Sportului.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Simona spune însă că este doar începutul carierei. Promite că va încerca să ajungă cât mai sus și speră la un titlu de Grand Slam, trofeu care-i lipsește din vitrină.

De luni, Simona Halep va fi numărul 7 mondial, depășind astfel performanța Virginiei Ruzici, managerul său. Tânăra născută în Constanța consideră că n-a întrecut-o, încă, pe Virginia: „N-am egalat-o, trebuie să câștig măcar un Grand Slam. Mă bucur că am ajuns până aici, totul am făcut cu foarte multe sacrificii. Dacă ar fi să aleg, mi-aș dori să câștig în Europa turneul de Grand Slam„, a declarat Simona Halep.

O altă țintă pentru Simona este să le învingă pe Șarapova, Azarenka și Serena Williams – singurele jucătoare împotriva n-a câștigat până acum. Despre americancă spune însă că este foarte greu de învins: „Mai ușor ar fi să le bat pe primele două, pe Serena nu cred că o pot învinge încă„.

Citește mai multe detalii despre premierea Simonei Halep, pe Prosport.ro