Simona Halep are un iubit mult mai bogat decât ea! Ce avere are familia Sponte

Apropo.ro / 05.03.2015, 09:19

Simona Halep are un iubit mult mai bogat decât ea! Ce avere are familia Sponte
Costa Sponte, iubitul Simonei Halep, provine dintr-o familie de aromâni mai bogată decât cea a sportivei.

Simona Halep a câştigat, până acum, 7,5 milioane de dolari din tenis, adica aproximativ 6,7 milioane de euro. Familia Simonei s-a descurcat însă cu greu până cănd aceasta a devenit o sportivă de top, presa dezvăluind că tatăl său, Stere, a căutat sprijin la mai mulţi amici, dar şi că a făcut credit la bancă pentru a o susţine pe tânăra tenismenă.

În schimb, familia lui Costa Sponte, iubitul Simonei, a dus-o mereu bine cu banii. Tatăl lui Costa, Teia, a făcut avere, ca şi Gigi Becali, cu terenurile pe care le avea în Pipera. Averea lui Teia e greu de estimat, însă se învârte în jurul a 100 de milioane de euro, conform wowbiz.ro.

Numai în 2003, conform ziarului Flacăra, Sponte a dat un tun imobiliar din care ar fi câştigat 70 de milioane de euro: “Teia Sponte a reuşit în anul 2003 un tun imobiliar unde beneficiile imediate au fost evaluate la 70 milioane de euro. Planul operaţiunii Mogoşoaia s-a derulat după modelul unor afaceri de succes marca Becali. Prieten, rudă şi asociat la Clubul Steaua, Teia Sponte a primit, practic, în dar, dacă este să luăm în calcul valoarea investiţiei iniţiale, de la fostul ministru al Agriculturii, din guvernul Adrian Năstase, zeci de hectare de teren la limita de nord a Bucureştiului, la preţuri de 100 de ori mai mici decât cele oficiale de pe piaţă. Pentru cei amatori de detalii, facem precizarea că ministrul care a făcut dania era Ilie Sârbu, şef la Agricultură în guvernarea PSD. Sârbu a dispus, în aprilie 2004, ca 57 de hectare de teren să fie vândute către o firmă a lui Sponte, contra sumei de un euro pe metru pătrat. Preţul zonei, la mijlocul lui 2004, varia între 90 şi 100 de euro pe metru pătrat – spun ziarele de anunţuri. Diferenţa (conform pieţei din 2004), reprezintă 70 de milioane de euro!”.