Simona Halep, favorită la câștigarea Roland Garros în viziunea celei mai bune jucătoare din istoria turneului. Chris Evert: „Îi va strica show-ul Serenei Williams”

Apropo.ro / 20.05.2015, 11:00
Simona Halep, favorită la câștigarea Roland Garros în viziunea celei mai bune jucătoare din istoria turneului. Chris Evert:
Simona Halep (3 WTA) nu a câștigat niciun trofeu pe zgură în 2015, dar Chris Evert (60 de ani), posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu, o consideră favorită pentru turneul de la Roland Garros (24 mai - 7 iunie).

Analizele lui Evert sunt unele dintre cele mai apreciate de către fanii tenisului, americanca alăturându-se de curând echipei Eurosport. Chris a vorbit, luni, la emisiunea „Tennis for Evert” despre pericolul care o pândește pe Serena Williams, lider mondial: „Atunci când mă uit pe tabloul feminin de la Roland Garros, nu mă gândesc la primele două favorite (n.r. – Serena Williams și Maria Șarapova). Nu cred nici faptul că va fi un show marca Serena Williams și asta pentru că numărul 1 mondial va avea mult de muncă împotriva Simonei Halep”.

„Aș pune-o pe Halep în postura favoritei datorită finalei de anul trecut, atunci când a fost la un pas să o învingă pe Maria Șarapova. Cred că Halep este o jucătoare chiar mai bună decât în 2014, așa că sunt de părere că îi va da mari bătăi de cap Serenei. La fel cum Djokovic îi va pune mari probleme lui Nadal în competiția băieților. Spaniolul nu este în cea mai bună formă a sa iar Djokovic a fost atât de aproape de trofeu chiar și în ultimii doi ani. Aceste rivalități vor fi extrem de interesante”, a spus Evert la Eurosport.

Citeste mai mult aici!