Simona Halep, locul 11 WTA, a câștigat turneul de la Sofia

Apropo.ro / 04.11.2013, 10:00
Simona Halep, locul 11 WTA, a câștigat turneul de la Sofia
Jucătoarea de tenis Simona Halep a câștigat, duminică, turneul de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari și va ocupa, începând de luni, locul 11 în ierarhia WTA.

Simona Halep a trecut în finala de la Sofia de australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA, scor 2-6, 6-2, 6-2, după o oră și 37 de minute de joc.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Cele două sportive s-au mai întâlnit în acest an în finala turneului de la Moscova, câștigată de Halep, dar și în optimi la Cincinnati, unde s-a impus tot românca.

Pentru succesul obținut în capitala Bulgariei, competiție la care nu a pierdut niciun meci, sportiva română va primi un cec în valoare de 270.000 de dolari și 375 de puncte WTA.

Îmi doream mult să câștig acest turneu. Sunt foarte fericită. A fost un turneu extraordinar pentru mine. Felicitări și ție, Sam, ai jucat bine toată săptămâna”, a spus Simona Halep pe teren, după finala cu Samantha Stosur. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit să mă susțină, m-au ajutat mult. Vreau să le mulțumesc și echipei mele, prietenilor mei și familiei și, bineînțeles, lui Ilie Năstase, care a venit să mă susțină„, a adăugat Halep.

Citește mai multe detalii despre performanța Simonei Halep de la Sofia, pe Mediafax.ro