Simona Halep, pictorial de un milion de euro!

De: Carmen Ulian / 04.11.2014, 10:10
Simona Halep, pictorial de un milion de euro!
Campioana din Constanţa a semnat în primăvară un contract cu puternicul concern german Adidas, iar zilele acestea, după încheierea sezonului, îşi respectă partea sa din înţelegere.

Printre obligaţii, se numără şi realizarea unor şedinţe foto în mai multe locaţii de pe continent. Săptămâna trecută, Simona Halep a fost dusă de Adidas la Madrid, pe stadionul „Santiago Bernabeu”, acolo unde joacă Real Madrid.

După ce a primit un tricou personalizat cu numele său şi numărul 1 pe spate – ca de la campionii fotbalului la o campioană a tenisului, au scris ziarele de casă ale Realului – Halep a fost invitată să meargă la Paris.

Capitala Franţei a găzduit în weekend finala puternicului său turneu din seria Masters 1000, iar românca a urmărit din lojă victoria sârbului Novak Djokovici. Iar ieri dimineaţă, la prima oră, a pozat din nou pentru Adidas. „Primul meu shooting pentru Adidas. A fost o zi frumoasă şi o atmosferă foarte plăcută”, a comentat sportiva noastră pe contul ei de Facebook.

În primăvara acestui an, Simona Halep a renunţat la colaborarea cu firma de echipament sportiv Lacoste şi a semnat cu Adidas, nemţii oferindu-i un contract de un milion de euro pe sezon.