Simona Halep şi Cristiano Ronaldo, printre nominalizaţii Premiilor Digi Sport din 2014

De: Nicoleta Nicolae / 16.01.2015, 15:49
Simona Halep şi Cristiano Ronaldo, printre nominalizaţii Premiilor Digi Sport din 2014
La început de an se numără…premianţii. Cel mai complex şi complet canal de sport din România, Digi Sport premiază, în ianuarie, performanţa sportivă.

Campania “Votează premiile Digi Sport 2014” debutează pe 20 ianuarie, iar internauţii îşi pot vota, pe www.premiiledigisport.ro, favoriţii.

Votul se poate da pentru 5 categorii: sportivul anului în România, fotbalistul român al anului, fotbalistul anului, antrenorul anului în România, echipa anului din România. Pentru titlul de sportiv român al anului 2014 se luptă gimnasta Larisa Iordache, tenismena Simona Halep, campioana la box Steluţa Duţă, halterofilul Florin Croitoru şi scrimerul Tiberiu Dolniceanu.

Internauţii îşi pot vota şi fotbaliştii favoriţi, printre cei nimonalizaţi la acest titlu se numără Lucian Sânmărtean, Claudiu Keseru sau Cosmin Moţi.

După ce au fost nominalizaţi la Balonul de Aur, pe care de altfel Cristiano Ronaldo şi l-a şi adjudecat, vedeta Barcelonei, Lionel Messi, şi cea a Realului, Cristiano Ronaldo, sunt din nou în competiţie pentru a-şi adjudeca titlul de fotbalistul anului la Premiile Digi Sport 2014.

Mecanismul votării este unul simplu. Internauţii trebuie sa intre pe adresa www.premiiledigisport.ro, sa se înregistreze cu adresa de Facebook şi să voteze la TOATE categoriile.

Votul se poate face în perioada 20-31 ianuarie iar premiile vor fi acordate pe 2 februarie. Prin tragere la sorţi votanţii pot câştiga o tabletă de ultimă generatie.

Regulamentul şi mecanismul concursului “Votează premiile Digi Sport 2014” pot fi accesate pe www.premiiledigisport.ro

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial.